top of page

Név: 

Cím: 

Tel: 

Mail: varga.bobe750419@gmail.com

A felelős fél az a természetes vagy jogi személy, aki egyedül vagy másokkal együtt dönt a személyes adatok (nevek, e-mail címek stb.) Kezelésének céljairól és módjairól.

Minden információt megkapunk, összegyűjtünk és tárolunk, amelyet beír a weboldalunkra, vagy bármilyen más módon megad nekünk. Ezenkívül összegyűjtjük az internet protokoll (IP) címet, amelyet a számítógép internethez történő csatlakoztatásához használunk; Belépés; email cím; Jelszó; számítógép és csatlakozási információk, valamint vásárlási előzmények. Szoftvereszközökkel mérhetjük és gyűjthetjük a munkamenet-információkat, beleértve az oldalak válaszidejét, az egyes oldalak látogatásának hosszát, az oldal interakciójára vonatkozó információkat és az oldaltól való távol tallózáshoz használt módszereket. Személyazonosításra alkalmas információkat is gyűjtünk (név, e-mail cím, jelszó, kommunikáció); fizetési adatok (beleértve a hitelkártya adatait), megjegyzések, visszajelzések, termékismertetők, ajánlások és személyes profil.

Amikor tranzakciót hajt végre weboldalunkon, a folyamat részeként személyes adatokat gyűjtünk, amelyeket Ön ad meg nekünk, például nevét, címét és e-mail címét. Személyes adatait kizárólag a fent említett konkrét okokból használjuk fel.

Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor módosítsuk ezt az adatvédelmi irányelvet, ezért kérjük, gyakran nézzék át. A változtatások és pontosítások azonnal hatályba lépnek a weboldalon történő közzétételüket követően. Ha lényeges változtatásokat hajtunk végre ebben az irányelvben, akkor itt értesítjük a frissítésről, hogy Ön tisztában legyen azzal, hogy milyen információkat gyűjtünk, hogyan használunk fel, és ha vannak ilyen körülmények között, akkor használjuk és / vagy közzétesszük azt.

Az ilyen nem személyes és privát adatokat a következő célokra gyűjtjük:

  • A Szolgáltatások nyújtása és működtetése;

  • Felhasználóink ​​folyamatos ügyfélszolgálatának és technikai támogatásának biztosítása;

  • Hogy általános vagy személyre szabott szolgáltatással kapcsolatos értesítésekkel és promóciós üzenetekkel kapcsolatba léphessünk Látogatóinkkal és Felhasználóinkkal;

  • Összevont statisztikai adatok és egyéb összesített és / vagy kikövetkeztetett nem személyes adatok létrehozása, amelyeket mi vagy üzleti partnereink felhasználhatnak a szolgáltatásaink nyújtására és fejlesztésére;

  • Az alkalmazandó törvények és rendeletek betartása.

Cégünket a Wix.com platform üzemelteti. A Wix.com biztosítja az online platformot, amely lehetővé teszi számunkra, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat eladhassuk Önnek. Adatait tárolhatja a Wix.com adattárolója, adatbázisai és az általános Wix.com alkalmazások. Adatait biztonságos kiszolgálókon tárolják tűzfal mögött.

A Wix.com által kínált és a cégünk által használt összes közvetlen fizetési átjáró betartja a PCI-DSS által a PCI Security Standards Council által irányított szabványokat, amely olyan márkák közös erőfeszítése, mint a Visa, a MasterCard, az American Express és a Discover. A PCI-DSS követelmények elősegítik a hitelkártya-információk biztonságos kezelését üzletünkben és szolgáltatóiban.

Felvehetjük Önnel a kapcsolatot, hogy értesítsük a fiókjával kapcsolatban, a fiókkal kapcsolatos problémák elhárításához, a vita megoldásához, a díjak vagy pénzek beszedéséhez, a vélemények felméréséhez felmérések vagy kérdőívek segítségével, a cégünkről történő frissítések küldéséhez vagy egyéb módon szükségesnek hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot a felhasználói megállapodásunk, az alkalmazandó nemzeti törvények és az Önnel esetlegesen kötött megállapodások érvényesítése érdekében. Ebből a célból felvehetjük Önnel a kapcsolatot e-mailben, telefonon, SMS-ben és postai úton.

Ha szeretné: hozzáférni, helyesbíteni, módosítani vagy törölni a rólunk rendelkezésünkre álló személyes adatokat, felkérjük, hogy lépjen kapcsolatba velünk az [e-mail címe] címen, vagy küldjön e-mailt a -varga.bobe750419@gmail.com- címre.

SSL vagy TLS titkosítás

Ez a webhely biztonsági okokból és a bizalmas tartalom továbbításának védelme érdekében SSL vagy TLS titkosítást használ, például a nekünk, mint a webhely üzemeltetőjének küldött megkeresésekről. A titkosított kapcsolatot felismerheti a böngésző címsorában, amikor az "http: //" -ről "https: //" -re változik, és a böngésző címsorában megjelenik a zár ikon.

Ha az SSL vagy a TLS titkosítás aktiválva van, a nekünk továbbított adatokat harmadik felek nem olvashatják el.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Ha kérdéseit a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül küldi el nekünk, összegyűjtjük az űrlapon megadott adatokat, beleértve az Ön által megadott elérhetőségeket is, hogy megválaszoljuk a kérdését és az esetleges további kérdéseket. Az Ön engedélye nélkül nem osztjuk meg ezeket az információkat.

Ezért a kapcsolatfelvételi űrlapon megadott bármely adatot csak az Art. DSGVO 6. cikk (1) bekezdés a) pont. Bármikor visszavonhatja beleegyezését. A kérelmet elküldő informális e-mail elegendő. A kérelem beérkezése előtt kezelt adatokat továbbra is jogszerűen kezelhetjük.

A kapcsolatfelvételi űrlapon megadott adatokat mindaddig megtartjuk, amíg Ön nem kéri azok törlését, visszavonja a tároláshoz való hozzájárulását, vagy a tárolás célja már nem áll fenn (pl. A kérés teljesítése után). A kötelező törvényi rendelkezések - különösen a kötelező adatmegőrzési időszakokra vonatkozó - továbbra is érvényben maradnak nem érinti ez a rendelkezés.

 

Regisztráció ezen a weboldalon

Regisztrálhat weboldalunkon az itt kínált további funkciók elérése érdekében. A bemeneti adatokat csak annak a webhelynek vagy szolgáltatásnak a felhasználására használják fel, amelyre regisztrált. A regisztráció során kért kötelező információkat teljes egészében meg kell adni. Ellenkező esetben a regisztrációt elutasítjuk.

Annak érdekében, hogy tájékoztassuk Önt a fontos változásokról, például a webhelyünkön belüli változásokról vagy a műszaki változásokról, a regisztráció során megadott e-mail címet fogjuk használni.

A regisztráció során megadott adatokat csak az Ön Art. DSGVO 6. cikk (1) bekezdés a) pont. A jövőben bármikor visszavonhatja beleegyezését. A kérelmet elküldő informális e-mail elegendő. A kérelem beérkezése előtt kezelt adatokat továbbra is jogszerűen kezelhetjük.

A regisztráció során gyűjtött adatokat mindaddig tároljuk, amíg Ön regisztrált marad weboldalunkon. A törvényi megőrzési időszakok változatlanok maradnak.

bottom of page