top of page

A BÜKKI VILLA HÁZIASSZONYA

Böbe

Történetem

 Rövid történetem ott kezdődik, hogy 7 éve egy mozgásszervi betegségem gyógyításában a nyugati orvoslás megrekedt. Állandó fájdalommal, korlátozott mozgással,magas vérnyomással éltem a mindennapjaimat. Szerencsémnek köszönhetően egy ismerősöm által kapcsolatba kerültem egy ayurvédikus klinikával - Ezen a helyen ismerkedtem meg az ayurvéda világával.Már a gyógyulásom kezdetén látva a magamon tapasztalt változásokat ,megfogalmazódott bennem ,hogy szeretném elsajátítani enek az indiai módszernek minden fortélyát . Igy indultam el azon az úton hogy ayurveda terapeuta legyek. Azóta időmet energiámat nem sajnálva folyamatosan képzem magam, olyan szinten hogy Indiába is elutaztam hogy átéljem és elhozzam magammal az eredeti autentikus kezeléseket . Így a 15 éves masszőri tapasztalatomat és a rengeteg testkezelési technikát amit ez idő alatt elsajátítottam ötvözni szerettem volna az ayurvédával. Régóta dédelgetett terveim között szerepelt egy olyan hely,ahol a megszerzett tudásomat tudom alkalmazni,ennek a helyszíne lett a bükki villa ahol minden körülmény adott ahhoz hogy valódi kikapcsolódást, elengedést ,megengedést hozzon az életünkbe . Az a misszióm hogy segítsek az embereknek hogy megismerjék önmagukat hogy megtalálják leki békéjüket,hogy boldog de legfőképpen egészséges életet élhessenek harmóniában önmagukkal és a körülöttük lévő világgal.

Böbe-12.jpg

Néha naiv vagyok, gyerekes. Néha bölcs, érett, tapasztalt. Néha felhőtlenül vidám, néha végtelenül szomorú. Néha a fekete tetszik, néha imádom a színeset. Néha megőrülök, aztán lehiggadok. Hibázok, tanulok. Újra hibázok, talpra állok.

 

Minden ember máshogy lát: van akinek túl sok vagyok, van akinek túl kevés. Van akinek zárkózott, van akinek nyitott. Van akinek mogorva, van akinek kedves.

 

Mindezek ellenére, vagy pont, hogy mindezektől:

az vagyok, aki vagyok. És nem leszek más senki kedvéért, mert én így szeretek élni:

SZÍVBŐL!

bottom of page