top of page
thalion_logo3.png

JÓTÉKONY TENGERI ISZAP- MÉLYMELEG TAKARÓVAL

Ez a kalciumban és magnéziumban gazdag tengeri iszap fájdalomcsillapító és stresszoldó hatású, lazítja a feszülő izmokat, enyhíti az izületi fájdalmakat. 

MÉREGTELENÍTŐ RITUÁLÉ

A méregtelenítő pakolást, méregtelenítő testmasszázst és talpmasszázst is tartalmazó komplex Méregtelenítő rituálé hatékonyan hat a vízvisszatartás ellen, segíti a méregtelenítést és stimulálja a vérkeringést. A hosszan tartó, jótékony hatása van az egészség megőrzése és komfortérzet javítása érdekében. Kihagyhatatlan azok számára, akik alakformáló programban vesznek részt.

thalion_5af43f044083c.jpg

STOMACH SCULPTOR KARCSÚSÍTÓ HASKEZELÉS

Alakformáló innováció a lokalizált hasi és deréktáji zsírlerakódások és azok okai elleni küzdelemre.

45perces stresszoldó hatáson alapuló kezelés: a tengeri Magnézium segítségével, mely csökkenti a kortizol stresszhormon szintjét. Egyedülálló hasmasszázs: fizioterapeuta által kifejlesztett, a has 4 területének megfelelő mozdulatokkal. KARCSÚSÍTÓ & FESZESÍTŐ hatás: Stomach & Waist Reshaper – Karcsúsító koncentrátum has-, és deréktájra, szabadalmazott tengeri Algoslim® karcsúsító hatóanyaggal.

Látható eredmény egy kezelés után: feszes, lapos és relaxált has.

Teszteredmény:

  • 2,4 cm derék kerülete, átlagosan *

  • 2,2 cm gyomor kerülete, átlagosan *

*TESZT: 14 napig 13 fő részvételével, 2 Stomach Sculptor kezelés + Stomach&Waist Reshaper napi használata

 

THALISVELT CELLULIT (3D) ANTI-CELLULIT 3D- PROGRAM

Az új CELLULIT 3D testkezelés cellulit-típus diagnózissal indul. Majd négy rétegben juttatunk a bőrbe zsírégető, drenázs hatású és feszesítő aktív hatóanyagokat. Első rétegben az enzimatikus testpeelinggel, második réteg a celulit-típus szerinti cellulit szérum, ezt követi a személyre szabott új Thalion cellulit testmasszázs, végül a drenázs hatású testmaszk következik.

Rendkívül hatékony & eredeti testkezelés zuhany nélkül! Látható eredmények már az első kezelés után!

3D: mindhárom cellulit-típus tüneteit kezeli, példa nélküli testreszabott támogatás

Viszlát cellulit!

bottom of page